Toimitusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä kuvakehys.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse fototukku@gmail.com

kuvakehys.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy kuvakehys.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta kuvakehys.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään tai tilauksessa on jotain muuta epäselvyyttä.
Normaalisti tilaukset ovat perillä asiakkailla 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta, mikäli tilauksessa on jotain epäselvyyttä pyrimme ilmoittamaan siitä lähetysajan (1-2 päivän) puitteissa.

Toimitustavat

- Tilauksen arvo alle 20,00 euroa, toimitusmaksu 3,90

- Tilauksen arvo alle 50,00 euroa, toimitusmaksu 5,90

- Tilauksen arvo alle 100,00 euroa, toimitusmaksu 9,90

- Yli 100,00 euron tilaukset, toimitus rahtivapaasti

Maksutavat

Checkout -palvelun maksuehdot

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Kaikilla perustuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton

Toimituskuluista paluurahti jää maksettavaksi. Noutamattomattomissa tilauksissa hyvityksestä vähennetään molempien suuntien rahdit, koska noutamaton tilaus ei ole asiakaspalautus.
Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen fototukku@gmail.com niin annamme tarkemmat palautusohjeet. Noutamatta jätetty tilaus ei ole asiakaspalautus.

Pyydämme palauttamaan tuotteet ensisijaisesti Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:
Toivontie 3
80400 Ylämylly
044 241 0833

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:
Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Ota aina talteen palautuksessa saatu tosite / seurantanumero (tällä paketti voidaan jäljittää jos se ei tule perille).

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: fototukku@gmail.com

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa Kuvakehykselle.
Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös kuvakehys.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

kuvakehys.fi
Toivontie 3
80400 Ylämylly
044 241 0833
Sähköposti: fototukku@gmail.com